На Маньківщині син обікрав батька

На Маньківщині син обікрав батька

Через неприязні стосунки зі своїм батько, син викрав у нього з гаража мотокосу. Чоловіка затримано та обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт. Його дії кваліфікуються за статтею 185 Кримінального кодексу України. Інформує прес-служба СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Маньківського райвідділу міліції звернувся 53-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що виявив відсутність у власному гаражі мотокоси. Черговим на місце події була направлена слідчо-оперативна група. Потерпілий розповів працівникам міліції, що вранці, коли зайшов до свого гаражу, помітив що зникла його моток коса. Проте двері до приміщення були зачинені, а на приміщенні не було слідів злому. Цей факт насторожив правоохоронців. Було зрозуміло, що до скоєння крадіжки причетна особа, яка мала вільний доступ до приміщення. Ще раз більш детально поспілкувавшись з потерпілим міліціонери дізналися, що до нього час від часу приходить його син, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Молодик знає де знаходяться ключі від гаража та інколи бере речі звідти без дозволу батька. Працівники міліції вирішили перевірити інформацію, яка в подальшому дала своє підтвердження. 30-річного чоловіка працівники міліції застали вдома та запросили до райвідділу міліції для дачі пояснень.

В кабінеті слідчого, підозрюваний у всьому зізнався та розповів, що заздалегідь спланував крадіжку. Ще вдень взяв ключі від гаража. Повернувся вночі, відчинив гараж і забрав косу, а ключі повернув на своє місце, щоб не викликати підозри. Викрадене планував продати, але був затриманий міліціонерами.

На сьогодні речові докази вилучено. Правопорушнику обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт. Слідчим відділенням Маньківського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавленням волі від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x