У Черкасах волонтери Червоного Хреста розвозять готові обіди немічним

У Черкасах волонтери Червоного Хреста розвозять готові обіди немічним

Волонтери Червоного Хреста забезпечують харчування найбільш немічних. За тиждень диспетчери отримали близько 600 вхідних-вихідних дзвінків. Пише на своїй сторінці в Фейсбук один з активістів, громадський діяч, співзасновник громадської організації «Промолодь» Іван Подолян.

«Запустили розвозку готових обідів для найбільш нужденних і немічних людей, які не можуть собі готувати. Тиждень тому почали з 6 волонтерів і 35 підопічних. Станом на зараз – 7 волонтерів і 56 підопічних. Вводимо другий екіпаж на розвозку. Запустили гарячу лінію на 2 диспетчера. Я – один з них, – пише Іван Подолян. – Все за кошти волонтерів-підприємців, які самі оплачують телефон, бензин, обіди і самі ж їх розвозять. Вже маємо перших благодійників, які жертвують кошти.

Він також звернувся до всіх небайдужих про допомогу:

1. Потрібен волонтер-диспетчер, якому я передам формування маршрутів для розвозки обідів екіпажами. Це 1,5 години на день роботи за компом і прийом нечастих дзвінків. Основна маса дзвінків іде на іншого диспетчера. На компі – робота з гугл таблицею і нанесення маршруту на гугл карту.

2. Потрібно більше обідів. 1 обід коштує 30 грн. Готує кухня ресторану з дотриманням усіх заходів безпеки. Хто хоче зробити внесок – ось моя окрема карта: 4149 4993 7039 2613 (в коментарі пишіть «благодійність»).

3. Бензин, витрати на телефон і на засоби персонального захисту екіпажів ми поки не рахуємо, але вони є і досить суттєві.

4. Можете поповнити нам номер гарячої лінії 0673608400

5. Або закинути кошти на спеціальну карту 4149 4993 7039 2613 (в коментарі пишіть «благодійність»)

6. Якщо ви знаєте самотню людину, у якої є труднощі з пересуванням і приготуванням їжі для себе – дайте їй наш номер гарячої лінії 0673608400, або напишіть мені, щоб ми зв᾿язалися/заїхали і допомогли.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x