Через пожежу 300 свиней і 40 курчат загинули на Черкащині

Через пожежу 300 свиней і 40 курчат загинули на Черкащині

На Жашківщині в диму під час пожежі на фермі загинуло 300 голів свиней, а на Катеринопільщині та Уманщині в пожежах згоріли курчата. В усіх випадках причиною пожежі є замикання в електромережі. Повідомляють в ДСНС України в Черкаській області.

14 квітня о 20:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання тваринницької ферми ПСП «Добробут» у селі Тинівка Жашківського району. За викликом були спрямовані два чергові відділення 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На час прибуття в середині ферми рятувальники виявили 300 голів свиней, які задихнулися від їдкого диму. Співробітники ДСНС швидко локалізували пожежу, яка охопила 200 кв.м. та зупинили розповсюдження вогню по покрівлі тваринницької ферми. Причина пожежі коротке замкнення електромережі.

У селищі Катеринопіль, на вулиці Загірній пожежа надвірної споруди сталася о 6 ранку. Загорання впродовж 8 хвилин ліквідували рятувальники місцевого пожежно-рятувального підрозділу. Проте, у вогні пожежі загинули 25 курчат. За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки.

Ще 15 курчат загинули під час пожежі надвірної споруди у селі Паланка, Уманського району. Пожежу приборкали рятувальники уманської пожежно-рятувальної частини та добровольці місцевої пожежної команди. За попередніми даними, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електрообігрівальних приладів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x