Майстер-клас з виготовлення великодньої композиції (ВІДЕО)

Майстер-клас з виготовлення великодньої композиції (ВІДЕО)

«Нова доба» презентує новий творчий проєкт «Хитрусі від Ганусі», який реалізовано спільно з кафедрою журналістики, реклами та PR-технологій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. За допомогою отриманих порад від майстрині ви зможете створити оригінальні та корисні композиції, які прикрасять інтер’єр або стануть чудовим подарунком.

У переддень Великодня пропонуємо разом із ведучою Ганною Корнієнко та її сестрою-помічницею Рутою створити «Пасхального кролика», задекорувавши креативно баночку.

Довідково: Ганна родом із с. Журавка, що на Шполянщині. Живе в багатодітній родині. Любить проводити час із родиною, читати та фотографувати. Мріє стати відомою журналісткою. Окрім медіасфери її завжди цікавив хенд мейд, а тому вона з радістю поділиться з вами секретами виготовлення різноманітних виробів.

Для виконання великодньої композиції вам знадобиться: півлітрова банка, дерев’яні шпажки, фарби (кольорова і біла), губка, ножиці, клей (термо або «Дракон»), клейовий пістолет, кольорові стрічки, мотузки, штучні декоративні яйця, трафарети (кружечок та зайчик).

Спосіб виготовлення: за допомогою губки нанесіть фарбу на баночку та шпажки. Підготуйте трафарет у формі зайця, потім нанесіть білу фарбу по контуру. Декоративні яйця необхідно «наколоти» на пофарбовані шпажки та зробити бантик із стрічки. За бажання ви можете оздобити баночку «хвостиком» із ниток та кольорових мотузок. Коли всі попередні дії будуть виконані, необхідно скласти великодню композицію. Можете також додати гілки верби та квіти для краси.

Гарних Великодніх свят.

Знімання та монтаж: Ганна Корнієнко
Музика: https://www.free-stock-music.com/mixaund-upbeat.html

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x