У Шполі чоловік викинув жінку з вікна багатоповерхівки

У Шполі чоловік викинув жінку з вікна багатоповерхівки

Внаслідок падіння жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована. Зловмисника затримали не території іншого району. Його дії кваліфіковано слідчими як замах на умисне вбивство. Повідомляють в ГУНП в Черкаській поліції.

До чергової частини Шполянського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в Шполі з другого поверху випала жінка. На місце події негайно виїхали працівники поліції та медики. Жінку в тяжкому стані госпіталізували до лікарні, їй надана медична допомога.

Відпрацьовуючи місце події та опитуючи можливих свідків поліцейські з’ясували, що потерпілу виштовхнув з вікна чоловік. З місця події зловмисник зник. Його місцезнаходження встановлено протягом декількох годин. Він знаходився на території Смілянського району.

Зловмисника затримали. Йому оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 115 (Замах на умисне вбивство) та частиною 1 статті 162(Порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x