У Звенигородці лісівники посадили нові дерева

У Звенигородці лісівники посадили нові дерева

Карантин – не привід для повної бездіяльності, тож в рамках місячника з благоустрою у Звенигородці взялися за озеленення та упорядкування вулиць і зон відпочинку, звісно, дотримуючись рекомендацій МОЗ. Повідомляють у пресслужбі лісового та мисливського господарства Черкащини.

Вічнозелену алею довжиною понад триста метрів висадили біля Звенигородської спеціалізованої школи №3 – це понад 100 сосен 6-8 річного віку, вирощених у розсаднику Пехівського лісництва Звенигородського лісгоспу. Варто зауважити, що з’явилися ці вічнозелені лісові красуні не лише біля школи, а й в інших мікрорайонах Звенигородки.

Окрім сосен, місто прикрасили й іншим декоративним посадковим матеріалом, зокрема, в одному з мікрорайонів міста обсадили прилеглу до міського дитячого майданчика територію горобиною, що також вирощена на розсаднику Пехівського лісництва.

При належному догляді, за словами помічника лісничого Пехівського лісництва Миколи Бойка, який тривалий час опікується вже існуючими у Звенигородці зеленими насадженнями, всі дерева приймуться і радуватимуть містян.

Відтепер нові дерева стануть окрасою всього міста. Тож місцеве керівництво та жителі Звенигородки висловлюють подяку Звенигородському лісгоспу та його працівникам за допомогу в озелененні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x