Черкаські депутати допомагають медичним закладам

Черкаські депутати допомагають медичним закладам

Черкаські депутати Володимир Гриценко, Олександр Радуцький та Олександр Згіблов передали допомогу Третій міській лікарні Черкас та дитячій обласній лікарні. Про це Олександр Згіблов повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

«Разом із колегами по депутатському корпусу Володимиром Гриценком (партія Вільних демократів) і Олександром Радуцьким (партія Європейська солідарність) відвідали медичні заклади Черкас – Третю міську лікарню і дитячу обласну лікарню.
«Третій» передали традиційно костюми (засоби захисту) від корпорації «Група Венето». Ці костюми ми виготовляємо в Черкасах на нашому підприємстві. Коли розпочалася епідемія, швидко перепрофілювали виробництво і почали шити замість матраців – засоби захисту для лікарів.
Уже традиційно привозимо як спонсорську допомогу лікарням Черкас ці комбінезони. Перед цим передали 100 костюмів інфекційній лікарні і обласному кардіоцентру.

Черкаські депутати допомагають медичним закладам

Дитяча обласна лікарня і Третя міська лікарні отримали від нас дезінфікуючий розчин. Саме цей розчин ми придбали за власний рахунок і роздаємо керівникам ОСББ. Нині черга підійшла для лікувальних закладів міста і області», – йдеться у пості.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x