У Каневі браконьєрив інспектор з охорони природного заповідника

У Каневі браконьєрив інспектор з охорони природного заповідника

У Каневі браконьєри ловили рибу з допомогою сіток та електролову: один із них – інспектор з охорони природного заповідника. Браконьєри, яким 35 та 24 роки, виловили до десятка мішків риби і встигли завантажити все до авто ВАЗ-2102. Повідомляють в Патрульній поліції Черкаської області.

Поліцейські роти з обслуговування водних об’єктів області Управління патрульної поліції, працівники Державної екологічної інспекції центрального округу та правоохоронці Батальйону поліції особливого призначення ГУНП у Черкаській області під час відпрацювання водойм Канівського району затримали двох чоловіків із рибою, сітками та електроловом.

Браконьєри, яким 35 та 24 роки, виловили до десятка мішків риби і встигли завантажити все до авто ВАЗ-2102. Транспортний засіб зупинили патрульні та під час поверхневого огляду виявили незаконно здобутий улов і знаряддя лову: 3 мішки сіток та електролов.

Як з’ясувалося, один із чоловіків – інспектор з охорони Канівського природного заповідника. Загальна сума збитків, завданих рибному господарству, як і точна кількість виловленої риби зараз встановлюється.

Наразі працівниками поліції ГУНП у Черкаській області збираються всі необхідні матеріали для порушення проти зловмисників кримінальної справи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x