Півтора десятка могил понівечили підлітки на Канівщині

Півтора десятка могил понівечили підлітки на Канівщині

До поліції Канева звернулися жителі села Степанці Канівського району та повідомили, що на сільському цвинтарі невідомі понівечили п’ятнадцять могил. Поліцейські негайно виїхали на місце події. Як виявилося, вандалізм вчинили місцеві підлітки, які таким чином «перевіряли свою силу». Повідомляють в ГУНП в Черкаській області.

Жителі села, які проживають поблизу кладовища, розповіли поліцейським, що почули на кладовищі сильний шум, нібито падає щось важке. Вони пішли подивитися, що там відбувається і побачили, як з кладовища тікає двоє хлопців, а на самому цвинтарі виявили понівечені надгробки.

За отриманим описом поліцейські швидко встановили підлітків, про яких розповідали свідки. Їх знайшли за місцем проживання. Під час розмови в присутності батьків вони зізналися у вчиненому та розповіли, що били по надгробках ногами, таким чином перевіряючи свою силу.

За вчинення наруги над могилами поліцією Канівщини розпочато кримінальне провадження за статтею 297 Кримінального кодексу України, за результатними розслідування якого буде вирішено питання щодо відповідальності батьків за невиконання ними обов\’язків щодо виховання дітей. Також поліцейські з’ясовують, чому в період карантину батьки дозволили дітям самостійно гуляти за межами двору та не контролювали, де вони перебувають.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x