Черкаський міськвиконком заплатить школярам за перемогу на всеукраїнській олімпіаді

Черкаський міськвиконком заплатить школярам за перемогу на всеукраїнській олімпіаді

Учні черкаських шкіл, які цьогоріч перемогли у Міжнародних та Всеукраїнських учнівських олімпіадах, конкурсах і турнірах, а також їх педагоги-наставники будуть нагороджені грошовими преміями. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Черкаської міської ради. Про це «Нова Доба» дізналася в міськвиконкомі.

Зокрема, за перше місце учні отримають матеріальну винагороду в розмірі 400 гривень. За друге – 300 гривень та за третє місце – 200 гривень.

Тоді як їх педагоги-наставники, які готували школярів до участі у Міжнародних та Всеукраїнських учнівських олімпіадах, конкурсах та турнірах отримають премії: за перше місце їх підопічних – п’ять тисяч гривень, за друге – дві тисячі гривень та за третє місце – одна тисяча гривень.

Зазначеною премією нагороджуються переможці IV етапу Міжнародних та Всеукраїнських учнівських олімпіад, III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, фінального етапу XIY Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, фінального етапу ІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та IY-го (підсумкового) етапу ХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!», турнірів, які є учнями загальноосвітніх навчальних закладів та вихованці, учні, слухачі позашкільних навчальних закладів, що належать до комунальної власності міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x