На Городищині працівник обікрав своє підприємство

На Городищині працівник обікрав своє підприємство

З виробничого цеху одного із підприємств Городищенського району чоловік викрав металеві деталі та інструменти. Правоохоронці встановили особу зловмисника та його місцезнаходження. Речові докази вилучили. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Повідомляють в ГУНП в Черкаській області.

До Городищенського відділення поліції надійшло повідомлення, про крадіжку з виробничого цеху одного із підприємств району. Заявник розповів, що невідома особа викрала металеві деталі та інструменти.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився місцевий житель, який працював на цьому ж підприємстві. Чоловік розповів, що у вечірній час під кінець робочого тижня зайшов до складського приміщення, викрав металеві деталі та інструменти.

Речові докази вилучено. За вказаним фактом Городищенським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x