На Лисянщині чоловік викрав у односельчанки гроші

На Лисянщині чоловік викрав у односельчанки гроші

Поліцейський офіцер громади встановив особу зловмисника, який обікрав жительку Лисянького району. Зловмисник викрав у потерпілого чотири з половиною тисячі гривень. Частину коштів встиг витратити на власні потреби. Його дії кваліфіковані слідчими за статтею 185 кримінального кодексу України. Повідомляють в ГУНП в Черкаській області.

До поліції надійшло повідомлення про крадіжку з будинку жительки села Бужанка Лисянського району. На місце події виїхали слідчо-оперативна група та поліцейський офіцер громади Бужанської ОТГ. Спілкуючись з потерпілою поліцейські з’ясували, що у жінки зникло 4 500 гривень, які вона зберігала в шафі в будинку. Крім того, жінка розповіла, що нещодавно до неї в гості приходив житель села, з яким вони разом вживали алкогольні напої. Через деякий час, як чоловік пішов вона виявила, що гроші зникли.

Поліцейський офіцер громади встановив місцезнаходження чоловіка, про якого розповідала потерпіла. Під час спілкування з поліцейським зловмисник зізнався у вчиненні крадіжки та розповів, що в той день, коли він перебував в гостях у потерпілої, помітив де жінка зберігає гроші. Дочекався, коли вона відволіклася та викрав їх. Частину грошових коштів зловмисник вже встиг витрати на власні потреби. Решту грошей вилучено та повернуто власниці. За вказаним фактом слідчим відділенням Лисянського відділення поліції розслідується кримінальне провадження, відкрите за статтею 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові оголошено про підозру. Тривають слідчі дії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x