Уманські учні отримали нагороди на чемпіонаті з веслування

Уманські учні отримали нагороди на чемпіонаті з веслування

З 18 по 22 травня у місті Дніпропетровськ відбувся чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед юніорів 1996-1997 р. н. та молоді до 23 років. У змаганнях взяли участь команди з 20 областей України, всього 262 учасники. Інформують в ОДА.
Дуже впевнено на цих престижних змаганнях виступили вихованці відділення веслування на байдарках і каное Уманської дитячо-юнацької спортивної школи № 1. А саме:

– Учениця ЗОШ № 3 Юлія Юрійчук – бронзова нагорода в заїзді байдарок-одиночок на дистанції 1000 м та срібна нагорода в заїзді байдарок-четвірок на дистанції 500 м.
– Учні школи-колегіуму № 7 Ярослав Фриюк та Артем Душейко – бронзова нагорода в заїзді байдарок-двійок на дистанції 1000 м та срібна нагорода в заїзді байдарок-четвірок на дистанції 1000 м.
– Учениця НВК ЗОШ-інтернат – педліцей Анна Максименко – дві бронзові нагороди в заїзді каное-двійок на дистанціях 500 та 200 м., срібна нагорода в заїзді каное-одиночок на дистанції 500 м.
– Студент УДПУ Сергій Гуляйко та Олександр Будков – бронзові нагороди в заїзді каное-двійок на дистанції 200 м та в заїзді каное-четвірок (ще із студентом УФЄУ Романом Будковим) на дистанції 1000 м.

Такий виступ є безперечним успіхом тренерів Олександра Іщенка, Олександра Рожанського, Тетяни Івасенко, Владислава Грязнова, а отже – успіхом уманської школи веслування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x