Поліцейські встановили зловмисника, який викрав автомобіль в Умані

Поліцейські встановили зловмисника, який викрав автомобіль в Умані

До поліції Умані звернувся місцевий житель, який повідомив про те, що в нього викрадено автомобіль Ауді. Чоловік розповів, що дорогою до Умані підібрав попутника. В Умані залишив незнайомця на деякий час в автомобілі, а сам пішов у справах. Коли повернувся – виявив, що автомобіль зник. Повідомляють в ГУНП в Черкаській області.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські з’ясували, що до викрадення автомобіля причетний житель Одеської області, який вже встиг продати викрадене авто. Місцезнаходження автомобіля встановлено, транспортний засіб вилучено.

Встановили поліцейські і місцезнаходження зловмисника. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 289( Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п\’яти років. Розслідування по даному кримінальному провадженню здійснює слідче відділення Уманського відділу поліції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x