Мінінфраструктури розробило план відновлення пасажирського сполучення в три етапи

Мінінфраструктури розробило план відновлення пасажирського сполучення в три етапи

Зокрема, перший етап передбачає запуск із 22 травня міських автоперевезень (крім маршрутних таксі) та приміських перевезень (у межах одного району). Про це повідомляє УНІАН. Із 29 травня планується запуск внутрішньообласних автоперевезень. Також до 50 % приміських поїздів і 42 пари поїздів далекого сполучення категорії «Інтерсіті+», «Нічний експрес»: у західному напрямку – 11 пар, у південному – 10, у дніпровському – 6, у східному 12, в азовському – 3. Також із 29 травня планується запуск внутрішнього авіасполучення.

Другий етап передбачає запуск із 9 червня міжобласних і міжнародних автоперевезень, у тому числі маршрутних таксі. Із 12 червня планується запуск 100 % приміських поїздів, які курсуватимуть у світлий час доби, а також усіх пасажирських поїздів згідно з графіком.
Третій етап планується після завершення карантину і передбачає запуск поїздів міжнародного сполучення та сезонних поїздів. А також запуск міжнародного авіасполучення в країни, які відкрили аеропорти для прийому/відправки міжнародних рейсів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x