В Шполі прибрали прибережну зону Червоного ставу

В Шполі прибрали прибережну зону Червоного ставу

Спілка рибалок «Нептун», які орендують ставок у центрі міста Шполи сьогодні повністю прибрали прибережну зону водойми. По обидва боки ставу рибаки очистили довкілля від порожніх пластикових пляшок та одноразового посуду, розкиданих пачок від цигарок, поліетиленових пакетів та упаковок від харчових продуктів. Також визбирали сухе гілля, а за декілька днів до цього викосили траву на прибережній зоні ставу. Загалом вивезли дві вантажні машини непотрібу. Повідомляють на сайті Шполянської міської ОТГ.

Члени спілки зазначають, що таким прибиранням займаються щороку, і завжди назбирують гори сміття. Тому звертають увагу до більшості жителів громади, аби вони робили висновки і переглянули свою культуру поведінки.

Ніхто не заважає відпочивати у громадських місцях, але коли люди залишають за собою смітники, бите скло і недопалки – це неповага до інших громадян, які також прийдуть сюди провести дозвілля, а особливо з маленькими дітками. Просимо прибирати після себе наслідки відпочинку, це не важко, адже зараз в асортименті є сміттєві пакети будь-якого розміру!, – наголошують члени спілки.

Місцева влада схвально ставиться до громадян, які беруться за захист водойм. Ставить за приклад іншим жителям громади, як можна легко мобілізуватись і прибрати довкілля без зайвих коментарів і нарікань. Висловлює вдячність рибалкам за шанобливе ставлення до природи та екології об’єднаної громади!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x