На Монастирищені чоловік постраждав, коли тушив сарай (ВІДЕО)

На Монастирищені чоловік постраждав, коли тушив сарай (ВІДЕО)

16 травня о 13:45 у селі Бачкурине, на вулиці Молодіжній виникла пожежа в надвірній споруді. Ще до прибуття на територію приватного домоволодіння пожежних розрахунків, господар намагався ліквідувати загорання за допомогою підручних засобів. Проте, отримавши опіки руки та обличчя, чоловік відступив та звернувся до рятувальників. Повідомляють в ДСНС України в Черкаській області.

Рятувальники Монастирищенської пожежно-рятувальної частини о 14:20 пожежу локалізували, ще за пів години повністю ліквідували. Вогнем пожежі знищено покрівлю споруди на площі 25 м.кв. За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.

За аналогічних обставин горіла надвірна споруда у селі Драбівка, Корсунь-Шевченківського району, а у місті Шпола, причиною загорання повітки стала несправна електрична проводка.

У Смілі ж пожежа сталася в житловому будинку на вулиці Сріблянській. Ліквідували її смілянські рятувальники. У результаті пожежі вогнем знищено меблі, телевізор та речі домашнього вжитку. За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x