У Черкасах привітали матерів-героїнь

У Черкасах привітали матерів-героїнь

Директор департаменту соціальної політики Олег Гудзенко та заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар привітали з присвоєнням почесного звання «Матері-героїні» трьох черкащанок: Оксану Простибоженко, Олену Волну та Ганну Матвієнко. Про це повідомляють у прессслужбі міської ради.

Оксана Простибоженко – мама п\’ятьох донечок та двох синів. Як і мама, старші доньки Оксани обрали професійний шлях у музичне мистецтво. Троє діток-школярів також відвідують музичну школу. Двоє діток – дошкільнята. Діти в цій сім\’ї навчаються від батьків чесності, порядності, відповідальності.

Олена Волна виховує п\’ятьох дітей. Працюючи контролером ПАТ «Черкасигаз», бере активну участь у громадському житті трудового колективу. Двоє синів Олени вже навчаються майбутній професії. Молодший син та дві доньки – ще школярі.

Ганна Матвієнко – мама п\’ятьох донечок. Двоє дорослих дівчат вже обрали свій професійний шлях у житті – бухгалтерську справу та психологію. Молодші – ще здобувають початкову та середню освіту. Маючи великий досвід виховання, Ганна Матвієнко працює помічником вихователя в дитячому садочку №73 «Мальвіна».

«Ми розуміємо, скільки сил та часу потрібно на виховання маленьких, свідомих громадян України. Наша команда вважає такі родини прикладом справжнього патріотизму та самовідданості. Тож дякуємо кожній багатодітній родині за їх неоціненну працю та вклад у наше суспільство. Ми намагатимемося й надалі допомагати таким родинам», – наголошує Юрій Ботнар.

Зауважимо, що за ініціативи посадовців ці матері та їх чоловіки разом отримають одноразову грошову винагороду в розмірі 10 000 гривень.

Раніше за дорученням Юрія Ботнара та за підтримки міського голови Анатолія Бондаренка внесли зміни в програму «Турбота» і тепер усі матері-героїні та їх чоловіки в Черкасах отримують таку премію (по 5000 гривень відповідно).

До відома: звання «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей в сім’ї, формування високих духовних і моральних якостей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x