На Чорнобаївщині чоловік обікрав дім односельчанки

На Чорнобаївщині чоловік обікрав дім односельчанки

В Чорнобаївському районі поліцейські встановили чоловіка, який обікрав будинок односельчанки. Зловмисник викрав з домоволодіння потерпілої електроінструменти. Місцезнаходження зловмисника встановлено. Повідомляють в ГУНП в Черкаській області.

До чергової частини Чорнобаївського відділення поліції звернулась жителька одного із сіл району. Вона розповіла, що повернувшись вранці додому, виявила розбите вікно, а з будинку зникли електроприлади та бензоінструмент.

В рамках проведення оперативних заходів, поліцейські встановили особу зловмисника, який вчинив крадіжку. Ним виявився раніше судимий, місцевий житель. Місцезнаходження зловмисника встановлено. Частину речових доказів вилучено.

Чоловіка затримано, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до шести років. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x