Зеленський vs Бондаренко: конфлікт між черкаським мером і Президентом України виходить на новий виток

Зеленський vs Бондаренко: конфлікт між черкаським мером і Президентом України виходить на новий виток

Під час пресконференції, присвяченій річниці президентства, Володимир Зеленський поділився своєю думкою щодо міського голови Черкас Анатолія Бондаренка. Він назвав мера Черкас бандитом. Натомість Анатолій Бондаренко виклав на своїй сторінці відеозвернення, в якому нагадав Президенту, як той «танцював на корпоративах» під час Революції.

Відповідаючи на запитання журналіста, Президент заявив:
– Розчаровують люди. Я не просто не можу говорити про мера Черкас, я не знаю, як говорити, коли міський голова має 19 кримінальних проваджень. Хто це? Я за один стіл з такими бандитами не сяду. Його обрали? Це право народу. Обирайте бандитів, якщо хочете, – відзначив Президент України. Він також звинуватив міського голову в некоректній поведінці. – Я думаю, він себе поводив некоректно. Із самого початку карантину. Що в нас було? Порожні аптеки, порожні лікарні, без ШВЛ, 12 ліжок в інфекційних лікарнях, де на 5 чи 6 можна лягти. Де був мер Черкас два місяці тому? Де його звернення до мене? Де його літаки, які прилітали і наповнювали лікарні і аптеки Черкас? Де його особисті гроші, за які він заповнив аптеки і лікарні свого міста? Я розумію, всім мерам складно, але вибачте – це популізм на чому? На кількості смертності від коронавірусу? Я впевнений – це політична боротьба. Хай іде в мери, хай люди голосують. Будуй дороги, покажи лікарні, які ти відкрив. Коли я збирав селектор з усіма головами ОДА і всіма мерами, я надав можливість всім ставити питання і казати, де влада має можливість їм допомогти. Кожна людина з мерів, кожен губернатор казали, що треба нам це і це. Окей, давайте зробимо, – сказав Зеленський.

Анатолій Бондаренко записав відеозвернення, яке виклав на своїй офіційній сторінці у Фейсбук.
– Я під час епідемії був тут. А де ви були у 13-14-му, коли я на майдані здобував незалежність українського народу, коли ви танцювали на корпоративах? – запитав мер Черкас. – Ви кажете, що я бандит? Всі кримінальні справи – це за мою політичну діяльність. У тому числі за те, щоб Ви стали Президентом. Я стою біля пам’ятника Борцям за волю України. І буду стояти до кінця. Скільки б мені привітів не передавали, вам на місцевих виборах у Черкасах немає чого ловити. Ми вас тут чекаємо, – сказав Бондаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x