За чотири місяці податковий борг по області скорочено на 62,3 млн гривень

За чотири місяці податковий борг по області скорочено на 62,3 млн гривень

За чотири місяці 2020 року податковий борг по Черкаській області до зведеного бюджету скорочено на 62,3 млн грн, інформує Головне управління у Черкаській області.

За рахунок вжитих заходів із погашення податкового боргу надходження до зведеного бюджету з початку року становили 70,8 млн грн, в тому числі до державного – 64,5 млн грн та до місцевого – 6,3 млн грн (+ 37,2 млн грн). Це в 2,4 рази більше порівняно з минулорічним показником.

Слід зазначити, що податковою службою області, з метою оперативного та повного погашення заборгованості суб’єктів господарювання з податків і зборів, вживаються усі передбачені чинним законодавством заходи із погашення податкового боргу, а саме за рахунок опису майна в податкову заставу, вилучення готівки, реалізації заставного майна, направлення податкових вимог та інших заходів забезпечено надходження до державного бюджету на суму 24,3 млн грн.

За чотири місяці 2020 року відкрито провадження у справах про банкрутство відносно 5 підприємств області, загальна сума податкового боргу яких становить 20,1 млн грн.

Крім того, протягом січня-квітня грошовими коштами від підприємств-банкрутів до бюджету надійшло 44,9 млн грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x