Обговорили плани розвитку сіл Уманщини

Обговорили плани розвитку сіл Уманщини

Протягом 18-20 травня голова Уманської райдержадміністрації Світлана Волошенюк разом з головою районної ради Оксаною Супрунець провела співбесіди з селищним, сільськими головами району. Також в зустрічах брали участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та податкової служби. Повідомляється на сайті Уманської РДА.

Оскільки місцеві бюджети відіграють важливу роль в процесі соціально-економічного розвитку району, забезпечуючи фінансування основної мережі дошкільних установ, шкіл, медичних та соціальних установ, тому, насамперед, було обговорено джерела формування дохідної частини бюджету; здійснено аналіз управління коштами та їх цільове використання.

Також розглянуто питання щодо покращення соціального та економічного розвитку населених пунктів, зокрема щодо утримання закладів освіти та медицини, залучення інвестицій, благоустрій сільських територій, ремонт доріг, забезпечення правопорядку та громадського спокою тощо.

За підсумками проведених співбесід, що виявилися предметними і результативними, намічено плани подальшої спільної роботи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x