Ірина Геращенко «Наша команда передає Черкащині 10 тисяч захисних костюмів»

Ірина Геращенко «Наша команда передає Черкащині 10 тисяч захисних костюмів»

Народна депутатка від партії «Європейська солідарність» Ірина Геращенко сьогодні відвідала Черкаси. За словами політика, її приїзд пов᾿язаний із тим, що в День вишиванки Черкаська обласна організація партії, яку вона представляє, виступила з ініціативою купити і подарувати вишиванки дітям родин загиблих в зоні АТО. Також пані Ірина розповіла про допомогу, яку надає політична сила медикам області. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Попри карантин, який тривав місяць, ми дуже активно працювали з нашою організацією партійною. Протягом цього часу я рази чотири була в області, в різних регіонах, не тільки в Черкасах, а також в Умані, Чигирині. Протягом цього часу наша команда передала і ще передає регіону близько 10 тисяч захисних костюмів, – зазначила Ірина Геращенко. – Звичайно їх передає сама корпорація «Рошен» і Фонд Петра Порошенка, до чого вже долучаються й партійці. Власне наше бачення таке, що сьогодні є теми, які мають об᾿єднувати країну, і одна з таких тем – це безумовно захист лікарів.

Як повідомила політик, лідер партії Петро Порошенко закупив більше 130 тисяч захисних костюмів. Їх передали на всі регіони України. Черкащина стала регіоном, куди була відправлена одна з найбільших партій. Костюми передали у першу чергу опорним лікарням, які приймають хворих на ковід, зокрема інфекційним лікарням Черкас і Умані. Також особливі партії передали в ті міста, які стали епіцентрами захворювання. Подібну допомогу отримали і дитячі та онкологічні лікарні.

– Наша команда також стала ініціаторами законодавства, зокрема обов᾿язкового страхування родин медиків, які померли від ковіду і також страхування медиків, які були інфіковані. На жаль, друга позиція не була підтримана більшістю, котра провела свій закон, що говорить про страхування медиків лише в разі нівалідності. Але в світі немає жодного випадку, коли б людина, яка перехворіла на цю інфекційну хворобу отримала інвалідність. Тому ми будемо вносити зміни до цього закону, – додала політик.

За її словами, партійці активно моніторять те, як сплачують сьогодні обіцяні владою 300 відсотків надбавки лікарям, адже в багатьох регіонах цього ще досі не зробили.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x