Золотоніська фельдшер працює на «швидкій» 35 років

Золотоніська фельдшер працює на «швидкій» 35 років

Завжди усміхнена та привітна, щира й мудра, творча, освітлює добром тих, хто поряд – так кажуть про Валентину Миколаївну колеги та друзі. Фельдшерка працює на Золотоніській швидкій 35 років! Про це повідомляють в КУ «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР».

– Улюблені виклики – на пологи. За час моєї роботи мала таких викликів багато. Були і складні пологи. Так, переживаєш за маму і малечу. Але коли допомагаєш з’явитися на світ новій людині – серце співає, – розповідає Валентина Миколаївна. – Знаєте, є ситуації, які пам’ятаєш роками. У 1988 році був виклик у село Кедина Гора на пологи. Це був мій день народження, нічна зміна. І я зрозуміла, що дитя надто поспішає на світ. А виявилось, що на світ я допомогла з’явитися двійні. Ось такий подарунок був, – сміється медик.

Душевну рівновагу підтримують дві донечки. А ще підростає бабусина улюблениця онучка, яка перейняла у Валентини Миколаївни її неперевершений оптимізм, креативність та любов до життя. Настя – бабусина душа. Разом можна й на велосипедах гайнути, і побачити красу росинки на квітці, й поділитись у поезії найпотаємнішим.

– В «швидку» проросла корінням. Такий ритм життя спонукає все встигати: вдома все зробити і свято на роботі підготувати, й комусь допомогти. Я ляжу о четвертій, а встану о шостій – зате все зроблю, – зізнається фельдшер. І водночас ділиться секретом свого оптимізму: у душі маю завжди 19 і ні місяцем більше.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x