ДТП на Жашківщині: 4 загинуло, 4 травмовані

ДТП на Жашківщині: 4 загинуло, 4 травмовані

22 травня на 150 км. автодороги М-05 «Київ–Одеса» виникла дорожня транспортна пригода за участю трьох автомобілів. Про це повідомив речник ДСНС в Черкаській області Костянтин Проценко та КНП \”Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР\”.

Після отримання повідомлення на місце події оперативно прибув черговий караул державного пожежно-рятувального підрозділу із міста Жашків. Застосувавши спеціальне інженерне обладнання рятувальники провели деблокування з пошкоджених автомобілів 2 травмованих осіб, яких каретою «швидкої медичної допомоги» було терміново госпіталізовано до Жашківської центральної районної лікарні.

ДТП на Жашківщині: 4 загинуло, 4 травмовані

Аварія сталася близько 10-ї години ранку неподалік села Марійка, що на Жашківщині. На 152-му кілометрі траси Київ-Одеса у смертельному лобовому зіткненні зійшлися Toyota Land Cruiser та ВАЗ-21011. На місці події працювали три бригади екстренки. Медики обстежували та надавали допомогу чотирьом постраждалим.

З позашляховика до Жашківської ЦРЛ фахівці екстренки доправили 4-річну дівчинку та 11-річного хлопчика зі струсом головного мозку, забоями та гематомами. Унаслідок удару в автомобілі ВАЗ на місці загинули 6-річний хлопчик, двоє чоловіків 30-38-ми років та жінка такого ж віку. З безперервним моніторингом важливих функцій організму бригада екстренки доправила до реанімаційного відділення Жашківської ЦРЛ 4-річну дівчинку без свідомості. Також ще одна бригада транспортувала жінку 30-35 років до Уманської ЦРЛ. Жінка перебуває у вкрай важкому стані.

ДТП на Жашківщині: 4 загинуло, 4 травмовані

Продовжуючи роботи на місці зіткнення автомобілів, працівники ДСНС провели деблокування із понівеченого салону автомобіля «ВАЗ» 4 тіл загиблих. На загал, у моторошній аварії 4 особи загинули та ще 4 людини, серед яких двоє дітей отримали травми різного ступеня важкості і були госпіталізовані до Жашківської ЦРЛ.

Обставини ДТП з’ясовуються

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x