Державні кадастрові реєстратори Черкащини цьогоріч видали майже 10 тисяч витягів із ДЗК про земельну ділянку

Державні кадастрові реєстратори Черкащини цьогоріч видали майже 10 тисяч витягів із ДЗК про земельну ділянку

Із початку року фахівці Головного управління Держгеокадастру області видали 9 852 витяги з Державного земельного кадастру про земельні ділянки, надали 6 тисяч відомостей із ДЗК у формі викопіювання з кадастрової карти та внесли до ДЗК 16 686 відомостей про земельні ділянки. Про це інформують у Головному управлінні Держгеокадастру у Черкаській області.

Також землевпорядна служба Черкащини зареєструвала в ДЗК 14 577 земельних ділянок. Найбільша кількість таких ділянок розташована в Черкаському (2148), Драбівському (1190) і Городищенському (1135) районах.

Загалом протягом зазначеного періоду кадастрові реєстратори Черкащини опрацювали понад 47 тис. звернень із питань ведення Державного земельного кадастру (ДЗК).

Довідково:

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Адреси й контактні дані ЦНАПів, що працюють на території Черкащини, розміщено на офіційному сайті Держгеокадастру області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x