Адвокат Бондаренка звинувачує Зеленського у наклепі (ВІДЕО)

Адвокат Бондаренка звинувачує Зеленського у наклепі (ВІДЕО)

На офіційному каналі Ютуб адвоката мера Черкас Анатолія Бондаренка директор АБ «Ципін і партнери» Дениса Ципіна з᾿явилося відеозвернення, в якому юрист звинувачує Президента України Володимира Зеленського в наклепі щодо свого клієнта.

– Наш президент Зеленський – шоумен, і вистава виходить у нього, без сумніву, гарна. Однак його сьогоднішній статус – дещо інший, і він має відповідати і за слова, і за дії. Він має відповідати за образи, за поширення недостовірної інформації, за наклепи – з причини шкоди діловій репутації, – зазначив Денис Ципін.

Він проаналізував відеозапис із прес-конференції Президента, де він заявив, що мер Черкас нібито «має 19 кримінальних проваджень» і додав, що «за один стіл з такими бандитами не сяде». За його словами, міським головою не може бути особа, яка має судимості за навмисні злочини. Тож якщо Президент хотів сказати, що є 19 вироків суду стосовно Бондаренка, – «то це наклеп». Якщо Президент хотів сказати, що Бондаренко є підозрюваним у 19 кримінальних провадженнях, то це також поширення недостовірної інформації.
– Президент за це відповість. Бо я, адвокат Анатолія Бондаренка, можу засвідчити, що немає жодного кримінального провадження, де б Бондаренко був підозрюваним чи обвинуваченим, – наголосив Денис Ципін. – Залишається єдине: хтось набрехав Президенту, що є численні кримінальні провадження стосовно мера Черкас, і він у це повірив. Погана робота Офісу Президента? Або є більш імовірна версія: Президент, ображений на черкаського мера, хотів принизити його, нівелювати його народну підтримку, створити враження у громадян України, що Бондаренко от-от буде засуджений. Бо він же ж погрожував меру «полум’яними привітами»…

Денис Ципін заявив, що чи не найгірша ситуація із висловом «бандит», із яким Президент «не хоче сідати за один стіл». Це образа, а ображати людину забороняє закон.

– Після отримання документу про відсутність судимостей і підозр ми звернемося до суду, і люди зможуть онлайн побачити правдивість моїх слів, – пообіцяв адвокат.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x