Подружжя лікарів із Драбівщини отримало квартиру

Подружжя лікарів із Драбівщини отримало квартиру

Молоде подружжя оториноларинголога та терапевтки, завідувачки інфекційного відділення Драбівської районної лікарні Євген та Олена Метелиці отримали відомчу квартиру. Ключі від помешкання лікарям вручив перший заступник очільника області Дмитро Ляшов, який із робочим візитом днями завітав до Драбівського району. Про це повідомляють в Драбівській РДА.

У Драбівській РДА відзначають, що одним із пріоритетів у їхній роботі є збереження медичних кадрів, а особливо молодих фахівців. Адже медичні заклади району недоукомплектовані фаховими спеціалістами. При цьому значна частина працюючих лікарів − пенсіонери або передпенсійного віку.
Аби молоді лікарі залишалися працювати в районі за ініціативи ради сільгосптоваровиробників у РДА ухвалили рішення подарувати відомчу квартиру подружжю лікарів Євгену та Олені. Працюють молоді спеціалісти в Драбівській центральній районній лікарні менше року. Проте за цей короткий час від пацієнтів про них надходили лише позитивні відгуки.

Вручаючи ключі від помешкання подружжю, перший заступник голови ОДА Дмитро Ляшов зазначив, що для того, аби вирішити кадрові проблеми галузі охорони здоров’я, необхідно, використовуючи всі можливості держави, створювати належні умови для лікарів.
Молода родина з нагоди придбання квартири отримала привітання та подарунки від народного депутата України Олега Арсенюка, депутата обласної ради Сергія Буцька та голови райдержадміністрації Віктора Хруща.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x