Де черкащани планують провести відпустку?

Де черкащани планують провести відпустку?

Улітку кожен мріє про гарний відпочинок. Хтось планує провести час на природі або ж вдома, хтось – у межах України чи за кордоном. Ми вирішили запитати жителів Черкащини про те, де вони проведуть свою відпустку в цьому році та про який відпочинок мріють?

Де черкащани планують провести відпустку?

Інна Заєць, працівник у сфері обслуговування:
– Цього року мої плани на відпустку великі. Хочеться поєднати приємне з корисним, тобто відпочинок – з роботою. Є варіанти, куди хотілося б поїхати – це країни, де море, сонце і тепло. Так, як я планую відпустку поєднувати з роботою за кордоном, то, на мою думку, це триватиме протягом декількох місяців. Для мене ідеальна відпустка – це та, коли ти поруч із прекрасними людьми. Наприклад, дуже хочу і надалі планую поїздку на відпочинок зі своїми найкращими подругами.

Де черкащани планують провести відпустку?

Назар Кузик, менеджер у будівельній компанії:
– Звісно, у мене вже є плани на цьогорічну відпустку. Тому, якщо пощастить і не буде проблем із перельотами, то, ймовірно, хочу восени відвідати Єгипет. А от на зиму, після Нового року, планую провести час на лижах у Буковелі. У відпустці планую бути не більше тижня, адже не люблю довготривалий відпочинок. Ідеальною відпусткою для мене є активність, тобто там, де ти не будеш лежати біля моря цілими днями. Наприклад, цього року я вперше поїхав на гірськолижний курорт, і для мене поки що це ідеальне проведення часу у відпустці.

Де черкащани планують провести відпустку?

Олена Коваль, копірайтер, рерайтер:
– У цьому році я планую відпочити на березі Кременчуцького водосховища в наметах, а також хочу провести час з книгою Юрія Винничука «Цензор снів». Тут знадобиться тиждень на відпочинок біля річки і тиждень на прочитання роману. У відпустці для мене найголовніше – це встановити емоційну рівновагу, скорегувати стан здоров’я і, звісно, отримати гарні враження від подій. На мою думку, ідеальна відпустка – це гарні цікаві історично-архітектурні місця, де можна морально відпочити й отримати заряд нових вражень, подалі від дому зі своїм чоловіком.

Де черкащани планують провести відпустку?

Марина Соломашенко, художник:
– Планів на відпустку немає, адже зараз у нас ідуть ремонтні роботи. Тому відпочинок, на жаль, проведемо по-домашньому. Мені хотілося б відпочити десь за кордоном – Єгипет або Туреччина. Найголовніше у відпусті, на мою думку, це комфорт. Ідеальним відпочинком я вважаю той, що триватиме як мінімум десять днів та ще й на березі океану. До цього додати багато фруктів, прекрасну погоду, чистий красивий пляж і комфортний номер у готелі…

Де черкащани планують провести відпустку?

Євгеній Широков, оператор виробництва 3-го рівня:
– Свою відпустку я планую провести в Україні, а саме в селі у батьків. Можливі поїздки по нашій країні, але це спланувати наразі неможливо, враховуючи обставини. Такі плани обумовлені тим, що зараз я перебуваю за кордоном, а також особистісними рисами характеру, що слід враховувати. Для мене найголовніше у відпустці – це свобода, можливість обирати, та, звісно, рух. На мою думку, ідеальною відпусткою стала б можливість позбутися на певний час усього земного, тобто зникнути. Наприклад, полетіти на Марс.

Де черкащани планують провести відпустку?

Яна Панасенко, програміст у декреті:
– Цього року свою відпустку планую провести на морі та у Карпатах разом зі своєю родиною. Подорож буде недовгою, десь 5−6 днів, адже маю ще маленьку дитину. На мою думку, найголовніше у відпустці – це комфорт, харчування та насиченість програми. Для мене ідеальний відпочинок тоді, коли тобі не потрібно думати про побут, коли поруч сім’я, навкруги краса, зручність, можливість спробувати нові та вишукані страви. Найголовніше – це повністю відпочити душею.

Де черкащани планують провести відпустку?

Вікторія Овдій, вчитель хімії та географії:
– Цього року під час відпустки планую відпочити і набратись сили на новий навчальний рік. А от де саме збираюсь провести цей час, то все залежить від ситуації у країні. Все ж таки хотілося побути під час відпустки десь на островах. Для мене ідеально проведений такий відпочинок є тоді, коли ти можеш побути в гармонії із собою та щоб були фінансові можливості. І, звісно, з гарним настроєм.

Де черкащани планують провести відпустку?

Аліна Котолуп, студентка ЧНУ ім. Богдана Хмельницького:
– Відпустку планую між робочими буднями, під кінець літа на декілька тижнів. Традиційно кожного року я з сім’єю їду відпочивати до моря, а саме в Одесу. Хочу відвідати колоритні місця цього міста, не звичайні кав’ярні, а заклади, де можна поспілкуватися з одеситами та більше дізнатися про їхню культуру. В Одесі, особливо влітку, розпочинаються різні фестивалі, тренінги, які я неодноразово хотіла відвідати. Ну а якщо планувати ще далі, то мрію відвідати Німеччину. Я вважаю, що для мене найголовніше у відпустці – це відпочити душею і тілом, набратися вражень та знань, провести час із користю, знайти нові знайомства і, звісно, зробити багато фотографій для теплих спогадів.

Юлія Судаченко

Світлини із соцмереж

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x