Претендентам на податкову знижку вже повернули 76% податку

Претендентам на податкову знижку вже повернули 76% податку

З початку року правом на податкову знижку скористались 1 586 черкасців. Саме стільки громадян подали декларації для того, щоб отримати податкову знижку відносно витрат, понесених ними в 2013 році на навчання, за користування іпотечним кредитом та інших витрат, передбачених законодавством. Інформують у ДПІ.

«Таким громадянам з бюджету має бути повернуто понад 1,8 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 76 % цієї суми або 1,4 млн грн черкасці вже отримали», – про це повідомив начальник ДПІ у м. Черкасах Максим Криштопа. Найчастіше черкасці використовують право на податкову знижку на навчання. «Нею скористались 1290 жителів обласного центру, а повернуто їм буде з бюджету майже 1,3 млн грн», – наголосив Максим Криштопа.

Серед інших видів податкових знижок, якими на сьогодні скористались жителі обласного центру, посадовець назвав наступні:
-157 громадян подали податкову декларацію з метою одержання податкової знижки на частину суми процентів, сплачених ними за користування іпотечним кредитом. Їм буде повернуто 416 тис грн.;
– 122 громадянина скористались правом на податкову знижку відносно страхових платежів та пенсійних внесків, з бюджету їм повернуть 96 тис.грн.;
– 17 черкащанок скористались правом на податкову знижку відносно суми коштів, сплачених медичному закладу за оплату допоміжних репродуктивних технологій, сума до повернення складе 32,6 тис. грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x