Прикинулася мертвою, щоб вижити: на Городищині побили і обікрали пенсіонерку

Прикинулася мертвою, щоб вижити: на Городищині побили і обікрали пенсіонерку

Зловмисник вночі проник в будинок жительки Городища, побив її та намагався задушити. Жінка прикинулася мертвою. Він забрав гроші та втік з місця події. Зловмисника затримано, грошові кошти вилучено. Дії затриманого кваліфіковані слідчими за статтею 187 Кримінального кодексу України. Повідомляють в ГУНП в Черкаській області.

До Городищенського відділення поліції звернулася місцева пенсіонерка та повідомила, що на неї було вчинено розбійний напад. Жінка розповіла, що вночі невідомий чоловік в масці проник до неї в будинок, побив її та намагався задушити. Потерпілій дивом вдалось врятуватись, жінка прикинулась мертвою і зловмисник її залишив та втік з місця події, забравши з собою тисячу євро та дві з половиною тисячі гривень.

Прикинулася мертвою, щоб вижити: на Городищині побили і обікрали пенсіонерку

Отримавши повідомлення, негайно особовий склад відділення поліції було піднято по тривозі та орієнтовано на пошуки зловмисника. На місце події направлено слідчо-оперативну групу, кінолога зі службовою собакою та експертно-криміналістичну лабораторію.

В рамках проведених оперативно-розшукових заходів «по гарячих слідах» оперативники встановили, що до вчинення розбійного нападу причетний місцевий житель. Зловмисника знайшли за місцем проживання. Він у вчиненому зізнався.

В розмові з правоохоронцями чоловік розповів, що вдень допомагав потерпілій по господарству та побачив де вона зберігає гроші. Вночі проник в будинок та заволодів ними. Під час проведення обшуку поліцейські виявили вкрадені гроші.

Речові докази по справі вилучено. Зловмисника затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 187(Розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x