Фінансову допомогу від держави відчули понад 3 700 черкасців

Фінансову допомогу від держави відчули понад 3 700 черкасців

Другий місяць поспіль роботодавці Черкащини мають змогу скористатися фінансовою підтримкою від держави та отримати допомогу по частковому безробіттю.

Станом на 5 червня поточного року понад 3,7 тис. працівників, які вимушено не працювали під час карантину, отримали відповідну допомогу. На цей час 6,9 млн грн. перераховано роботодавцям для надання допомоги своїм працівникам. Про це повідомляють на сайті Черкаського обласного центру зайнятості.

З усіх районів області подано пакети документів на розгляд до Черкаського обласного центру зайнятості. Із 550 роботодавців, які зупинили свою діяльність у зв’язку з карантином, та подали документи до служби зайнятості, по 528 прийнято позитивні рішення щодо отримання допомоги по частковому безробіттю.

Більше 20 сформованих пакетів документів надійшло з міста Черкаси, Умань, Канівського, Смілянського, Звенигородського, Кам\’янського, Корсунь-Шевченківського, Монастирищенського, Тальнівського та Шполянського районів.

Прийом документів від роботодавців малого і середнього бізнесу в області триває. Роботодавці активно користуються фінансовою підтримкою держави для своїх працівників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x