У Кам\’янці відремонтують стадіон

У Кам\’янці відремонтують стадіон

У кожному місті є об’єкти інфраструктури по якій оцінюють громаду, і якщо оцінювати Кам’янську об’єднану громаду по стану стадіону, то оцінка була б незадовільною. Тому, виконавчим комітетом Кам’янської міської ради та відділом ОКМС було прийняте рішення взяти участь у всіх конкурсах та грантах, що будуть оголошуватися державою, щоб провести ремонт спортивної арени. Так, минулого року Президентом України Володимиром Зеленським, була оголошена програма будівництва «100 шкіл, 100 садочків та 100 стадіонів» по всій країні. Про це повідомляють на сайті Кам\’янської міської ради.

Відбором проєктів та проведенням тендерних процедур займався Департамент будівництва Черкаської ОДА. Одним з переможців відбору і став міський стадіон «Авангард». Були проведені відповідні тендерні процедури на ремонт і остаточна вартість склала — 4 729 900 грн.

Так, 09 червня до міста приїздили представники фірми переможця тендеру ТОВ «ПМ Арсенал», які ознайомилися із об’єктом безпосередньо на місці. Відбулася зустріч з міським головою Володимиром Тіроном, де були обговорені деталі та побажання по ремонту стадіону. За вищевказану суму підрядник має провести наступні роботи:

• Облаштування нових поліуретанових бігових доріжок, що мають відповідати міжнародним стандартам проведення змагань;
• Встановити огорожу по периметру стадіону;
• Спорудити сектор для стрибків в довжину та для метання ядра;
• Відремонтувати трибуни.

У Кам'янці відремонтують стадіон

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x