Черкаські волонтери збирають допомогу для бійців ООС

Черкаські волонтери збирають допомогу для бійців ООС

Про це написав черкаський волонтер Павло Собко на своїй фейсбук-сторінці. Також він подякував усім, хто допоміг під час попередньої поїздки.

Черкаські волонтери збирають допомогу для бійців ООС

«У когось закінчився карантин, у когось почалося літо, а в нас триває війна. 5−8 червня 2020 року наша волонтерська команда: Pavlo Sobko, Зоя Бойченко, Юрій Кулик, Віталій Коваль, Руслан Андрійко та Олександр Татарінов подолали дві тисячі кілометрів у дорозі, щоб підвезти волонтерську допомогу дев\’яти підрозділам від Щастя до Маріуполя.
Попри те що, країна воює вже 7 рік і мало б бути краще налагоджене державне забезпечення, потреба у волонтерській допомозі не зменшується, а часом військові за власний кошт обладнують позиції.
Будівельні матеріали − від цвяха до душових баків, генератори, бензопили, баки 500 л для питної води, лопати, сокири, монітори, системні блоки, клавіатури, маскувальні сітки, ковдри, харчі і навіть лобове скло для автомобіля та фарба − для кожного підрозділу свої потреби. Все це збирала дружня волонтерська родина не лише з Черкащини, а й із Львівщини та Київщини. Загалом на будматеріали, генератор, бензопили, баки 500 л для питної води та інші необхідні бійцям речі було витрачено 52 695 гривень.
Дякуємо кожному, хто долучився. Перемога буде за нами!

Черкаські волонтери збирають допомогу для бійців ООС

Наступна поїздка планується на початку липня. Бажаєш допомогти, телефонуй: (096) 097 070 77
Картка ПриватБанку 4149 4991 2401 7664 Собко П. І.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x