Поляки проводять конкурс на найкращу земельну ділянку на Черкащині

Поляки проводять конкурс на найкращу земельну ділянку на Черкащині

На Черкащині триває конкурс інвестиційних ділянок (greenfield) «Золота ділянка-2020». Переможець отримає допомогу експерта у підготовці повної інвестпропозиції для інвестиційної ділянки; промоцію ділянки серед іноземних інвесторів та навчальний візит до Польщі. Цей Конкурс оголосила Польська Агенція Інвестицій і Торгівлі (ПАІТ) у 7 областях України, серед яких і Черкаська. Повідомляють в пресслужбі Черкаської ОДА.

За умовами в кожній області буде обрано 1 ділянку-переможця. До участі у Конкурсі допускаються лише незабудовані ділянки (greenfield), призначені для промислових інвестицій, площею не менше ніж 2 га.

Заповнену заявку учасника разом з анкетою інвестиційної ділянки, мапами та фото потрібно надсилати на електронну адресу: uzez_oda@ukr.net до 15 червня 2020 року включно. Заявки, отримані пізніше, до розгляду не прийматимуться.

Оголошення результатів Конкурсу відбудеться до 15 серпня 2020 року.

Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА та Черкаська Агенція Регіонального Розвитку забезпечують супровід учасників Конкурсу на регіональному рівні. Контактні особи: Ірини Дядик – тел.: (0472) 37 42 60, моб.: +38 096 269 03 71, e-mail: uzez_oda@ukr.net та Світлана Грушка – моб.: +38 093 024 48 36, e-mail: grushka63@gmail.com.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x