Смілянські медики лишилися без зарплати через неорганізованість міських депутатів

Смілянські медики лишилися без зарплати через неорганізованість міських депутатів

Сьогодні через відсутність кворуму так і не розпочалася сесія Смілянської міської ради. На порядку денному було лише одне питання: «Виділення коштів на заробітну плату медичним працівникам». Сесія не відбулася. Медики лишаються без зарплати. Вирішити питання активісти від громадськості спробують на наступній сесії Черкаської обласної ради. Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомив голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко.

«Смілянська вистава закінчилась. Сесія не відбулася, медичні працівники без зарплати. Делегація від міста завтра виїздить за допомогою до депутатів обласної ради (12.06 сесія обласної ради), – повідомив Петро Васильович.

Трохи раніше він зазначив, що причиною, яка стала на перешкоді забезпечення законного права медиків на оплату праці, насправді стали політичні протистояння міських владців.

– Таке відношення до лікарів, спеціалістів із середньою медичною освітою є продовженням культивованої ще з радянських часів неповаги до людей, які рятують життя, але яких вважають обслугою, – прокоментував ситуацію головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Городищенське районне територіальне медичне об᾿єднання» Городищенської районної ради Василь Кравченко. – Вони зобов᾿язні з мінімальною заробітною платою, навіть ту не виплачують вчасно, надавати медичну допомогу, щоденно ризикуючи життям, в нинішній непростій ситуації, а потім ще й уклінно дякувати депутатам за їхню турботу, коли вони зберуться та надумають виконувати свої обов᾿язки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x