Черкащина серед лідерів в Україні по забезпеченню засобами індивідуального захисту

Черкащина серед лідерів в Україні по забезпеченню засобами індивідуального захисту

На сьогодні Черкащина серед лідерів в Україні по забезпеченню засобами індивідуального захисту закладів медицини. А також на третьому місці за кількістю тестувань методом полімеразно ланцюгової реакції (детальніше). Із початку карантину 20 974 ПЛР-тестувань провів обласний лабораторний центр. Про це повідомляє пресслужба ОДА.

Усього на боротьбу з коронавірусом COVID-19 в області залучено 251,1 млн грн. 150, 1 млн грн спрямували на закупівлю засобів індивідуального захисту, медикаментів, медичного обладнання, транспорту, доплати зарплат медичним працівникам.

• державний бюджет – 18,4 млн грн
• обласний бюджет – 20 млн грн (використали 17,3 млн грн)
• бюджет м. Черкаси – 109,3 млн грн (використали 36,1 млн грн)
• місцеві бюджети – 50, 5 млн грн;
• благодійна та спонсорська допомога медзакладам області– 52,7 млн грн (використали 44,8 млн грн).

Із резервного фонду обласного бюджету виділені 5 млн грн, з яких використали 3,7 млн грн. Наступного тижня очікується поставка медичного обладнання на 1,3 млн грн та завершуємо процедуру закупівлі медикаментів.

За період карантину для боротьби з хворобою COVID-19 в область надійшло 8 централізованих Урядових поставок лікарських засобів, виробів медичного призначення, засобів індивідуального захисту та експрес-тестів на загальну суму 3,4 млн грн. Все це розподілили між закладами охорони здоров’я.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x