Онлайн-знайомства в Черкасах: міфи і реальність

Онлайн-знайомства в Черкасах: міфи і реальність

Усі ми чули від знайомих чи з фільмів, що в онлайні можна знайти своє кохання, ну або ж хоч пригоду на одну ніч. І чомусь, коли реєструєшся, думаєш: «Ну всьо, готовий до суперкрутяцьких пропозицій». Тільки не все так просто. Спочатку треба навчитися правильному онлайн-пікапу, бо просте: «Привіт, як справи» – уже нікого не вразить. І тут треба «включати» якісь супернавички комунікації, бо дівчата хочуть, щоб їх розважали.

Отже, по-перше, ти повинний бути симпатичний, по-друге, смішний, по-третє, розумний, по-четверте, відкритий. І все це ти мусиш показати в переписці. І може тільки після цього перейдеш на новий етап. У живу? Звісно ж ні, після спілкування в додатку для знайомств, наступний крок – це переписка в соцмережах. І, як показує практика, вам вже може не бути про що спілкуватись, тому ж знову треба використати всю свою винахідливість. Усі методи добрі: меми, музика, уривки стендапів. При цьому всьому не треба й забувати про особисті речі. І отак проходить мінімум тиждень, а то й два. А після всіх цих ніякових кругів пекла та пізнання зовсім чужої людини, тільки тоді ви йдете на побачення.

І от, нарешті! Зараз! Ти вже надієшся на секс. Пфф, мій друже, дай Боже, щоб тебе у щічку поцілували або взяли за ручку. Зі свого досвіду, зі 100 побачень тільки одне може закінчитися ночівлею разом та і то зовсім без почуттів. Після першого побачення все вже перетворюється на більш-менш звиклі стосунки. Завдяки тому, що Черкаси – невеличке місто – у вас відразу знаходяться спільні знайомі та спільні улюблені місця.

Чи готові Черкаси до онлайн-дейтингу ? Напевно, тільки молодь, але цей вид знайомств стрімко розвивається по-всьому світу і статистика пише, що кожна четверта пара познайомилась в інтернеті, а під час карантину іншого вибору в нас і не залишається.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x