Учасникам пробного ЗНО почнуть повертати кошти з 1 липня

Учасникам пробного ЗНО почнуть повертати кошти з 1 липня

Кошти, сплачені за пробне ЗНО у закладах освіти, повертатимуть учасникам тестування з 1 липня – на це виділено гроші з фонду боротьби з COVID-19. Відповідний порядок повернення коштів Уряд ухвалив 17 червня 2020 року.

«Виплати коштів учасникам пробного ЗНО розпочнуться вже за два тижні – 1 липня – і будуть здійснюватись через відділення ПриватБанку. Учасники пробного ЗНО, які мають картку ПриватБанку, отримають SMS-повідомлення від банку про зарахування коштів. Якщо учасник не має картки, він отримає SMS-повідомлення про те, що картка з компенсованими грошима чекає у найближчому відділенні банку», – зазначила т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

Повернення коштів розпочнеться 1 липня і триватиме до 1 грудня 2020 року.
На повернення коштів усім учасникам пробного ЗНО буде витрачено 52 млн 450 тис грн з фонду боротьби з хворобою COVID-19 та її наслідками.

Водночас МОН готове до проведення ЗНО. Скасування ЗНО є неприпустимим, оскільки це єдиний об’єктивний інструмент оцінювання та механізм прозорого вступу до вишу, а його відсутність створить значні корупційні ризики.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x