Переваги навчання та особливості вступу на факультеті інформаційних технологій і систем

Переваги навчання та особливості вступу на факультеті інформаційних технологій і систем

16 червня у межах онлайн-проєкту Черкаського державного технологічного університету «Абітурієнт – університет – студент 2020» декан факультету інформаційних технологій і систем Ірина Трегубенко, завідувач кафедри кафедри комп’ютерних наук та системного аналізу Юрій Триус та завідувач кафедри статистики та прикладної математики Анатолій Щерба ознайомили авдиторію з особливостями навчання на факультеті, розповіли про сучасні спеціальності, навели приклади співпраці з відомими міжнародними ІТ-компаніями та розповіли про перспективи працевлаштування. Окрім цього, науковці ЧДТУ приділили увагу цьогорічним вимогам для вступу на спеціальності факультету, перевагам навчання на факультеті та окреслили широкий спектр можливостей ІТ-галузі. Про це повідомляють у пресслужбі ЧДТУ.

Під час прямої відеотрансляції учасники онлайн-спілкування відповіли на поставлені в ефірі запитання, посилаючись на сторінку факультету інформаційних технологій і систем на офіційному сайті ЧДТУ, де розміщена актуальна інформація.

Корисні покликання для абітурієнтів:

Факультет інформаційних технологій і систем
https://chdtu.edu.ua/fitis

Тренди сучасної ІТ освіти
https://chdtu.edu.ua/fitis/news/item/13988-fitis-trend

2016-2020. Огляд співпраці ФІТІС із ІТ галуззю та відгуки ІТ-ів про факультет
https://chdtu.edu.ua/media/k2/attachments/fitis_news_prof-ivent_2020.pdf

Про ІТ-курси для школярів в ефірі «UA:Черкаси» (відео)
https://chdtu.edu.ua/news/item/14290-profesor-chdtu-yurii-tryus-rozpoviv-pro-it-haluz-ta-it-kursy-dlia-shkoliariv-v-efiri-uacherkasy-video

Як отримати додаткові бали при вступі у 2020 році
https://chdtu.edu.ua/news/item/14298-chdtu-ponad-20-baliv-abituriyenty-z-oth-dodatkovo-mozhut-otrymaty-tsohorich-pry-vstupi-do-iedynoho-tekhnolohichnoho-vyshu-rehionu

Кафедра статистики та прикладної математики. Зайдіть на сторінку, там спрощено розповідається про додаткові бали при вступі та є контакти за якими вам допоможуть розібратись як це працює.
https://chdtu.edu.ua/fitis/kpm

Доступ до неформальної освіти на ФІТІС
https://chdtu.edu.ua/media/k2/attachments/fitis_news_neforml.pdf

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x