У Черкасах запроваджується проєкт «Твоя успішна кар᾿єра»

У Черкасах запроваджується проєкт «Твоя успішна кар᾿єра»

Як інформує обласний ресурсний центр, у Черкасах запроваджується проєкт «Твоя успішна кар\’єра» в партнерстві з експертною організацією Центр «Розвиток КСВ» і Фондом ООН у галузі народонаселення за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Повідомляють в пресслужбі Черкаської обласної ради.

Цей проєкт триватиме в два етапи:
1. Червень і до закінчення карантину: серія онлайн-зустрічей з успішними представниками різних професій (блогерка, SMM-менеджерка, фотографиня, фокусник, підприємець, власниця модельного агенства, івент-менеджерка) паралельно з реєстрацією на проєкт.
2. Після закінчення карантину буде проведено 6 інтерактивних занять з інтегрованим відео-курсом лекцій від провідних компаній, практичними майстер-класами, креативними челенджами та вправами на формування 10 навичок майбутнього.

На фінальному заході учасники зможуть представити своє резюме місцевим роботодавцям та отримати омріяне запрошення на роботу.

Проєкт призначений для людей віком від 16 до 35, які шукають роботу або хочуть змінити її. Участь безкоштовна. Реєстрація триватиме до кінця вебінарів з успішними представниками різних професій. Далі буде етап відбору, і якщо в тебе класна мотивація, то ми зустрінемося після карантину і будемо навчатися разом в офлайн-форматі.

Реєстрація на проєкт: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfb3cUM-RVa7RqP6v0RmXDKD57b4hMu-VZt_dh8w-U4kEkHfw/viewform

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x