Пивоварня «Уманьпиво» придбала для райлікарні апарат ШВЛ

Пивоварня «Уманьпиво» придбала для райлікарні апарат ШВЛ

18 червня, напередодні Дня медичного працівника, пивоварня «Уманьпиво» передала у хірургічне відділення Уманської центральної районної лікарні сучасний німецький апарат штучної вентиляції легень, про це повідомляють у пресслужбі підприємства.

«Наша компанія взяла участь у Всеукраїнському благодійному проекті «Даруй повітря», в рамках якого українці збирали кошти на придбання 24-ох апаратів ШВЛ для кожної області, – розповідає виконавчий директор компанії «Уманьпиво» Ігор Кисіль. – Пивоварня «Уманьпиво», в рамках проекту, виділила кошти та придбала високоякісний апарат німецького виробництва. А так як наші виробничі потужності та поля, на яких вирощуємо сировину, знаходяться на Уманщині, тож для нас було принципово, аби він потрапив саме в Уманську центральну районну лікарню».

Обладнання вже встановили в хірургічному відділенні медзакладу. Із апаратом працюватимуть кваліфіковані лікарі-анестезіологи. Медики підкреслюють, що новий апарат ШВЛ експертного класу може застосовуватися у лікуванні як дорослих, так і дітей. Зокрема під час наркозу, а також в реанімаційних палатах для проведення тривалої штучної вентиляції легень. Даний апарат може використовуватися для лікування пацієнтів із важкою формою Covid-19.

За інформацією Міністерства охорони здоров\’я, лише за останню добу – 829 нових підтверджених випадків захворювання на Covid-19. (ред. – дані на 18.06.2020)

Пивоварня «Уманьпиво» придбала для райлікарні апарат ШВЛ

Довідка про компанію:

Пивоварня «Уманьпиво» – український виробник пива, сидру, квасу та лимонаду. Це одна з найстаріших пивоварень України, заснована у 1878 році. Підприємство випускає натуральне чисте пиво згідно Баварського закону про чистоту пива 1516 року: тільки вода, солод і хміль та не використовує у виробництві жодних замінників солоду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x