Черкаські даішники дітям приділятимуть особливу увагу

Черкаські даішники дітям приділятимуть особливу увагу

Протягом літнього відпочинку інспектори ДАІ будуть забезпечувати посилений нагляд за поведінкою неповнолітніх на вулично-шляховій мережі та за безпекою перевезення дітей автомобільним транспортом. Особливу увагу звертатимуть вони на розміщення неповнолітніх у салоні автомобілів згідно з вимогами ПДР, а також на обов`язкове використання пасивних засобів безпеки (дитячих крісел, пасків безпеки). До водіїв-порушників будуть прийматися заходи впливу відповідно до законодавства, а також проводитись додаткові профілактичні бесіди на предмет важливості дотримання вимог Правил дорожнього руху. Про це «Нова Доба» дізналася в ДАІ Черкаської області.

Особливу увагу Державтоінспекція приділяє нагляду за організованими перевезеннями дітей до місць відпочинку, оздоровлення та під час екскурсій. Утім не забувають правоохоронці й водіїв, які їдуть у приватних справах.

– Працівники ДАІ, спілкуючись з автолюбителями, цікавляться як довго водій знаходиться за кермом, чи не потрібна допомога, нагадують про необхідність відпочинку під час тривалої подорожі та безумовно про неухильне дотримання Правил дорожнього руху, – зазначає начальник Департаменту ДАІ Анатолій Сіренко.

Державтоінспекція вкотре нагадує водіям: переоцінка власних сил і можливостей під час безперервного руху впродовж довгого часу, може призвести до негативних наслідків. Пам’ятайте, ви несете відповідальність не тільки за себе, але й за своїх пасажирів. Аби від автомобільної поїздки залишилися лише приємні спогади, не наражайте на небезпеку себе та своїх близьких, а також інших учасників дорожнього руху. Дотримання елементарних правил безпеки, взаємоповага на дорозі – запорука безпечної подорожі, гарного настрою та позитивних вражень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x