У «Країні добра» стартувала масштабна реконструкція

У «Країні добра» стартувала масштабна реконструкція

У межах програми #Великебудівництво, ініційованої Президентом України, стартувала реконструкція будівлі Черкаського навчально-реабілітаційного центру «Країна добра». Тут добудують спортивний зал, заплановані надбудова лівого і правого крила основної будівлі та утеплення фасадів. Про це інформують у пресслужбі ЧОДА.

Загальна кошторисна вартість проекту – 23,4 млн грн. 18,4 млн грн – кошти державного бюджету, 5 млн грн – із обласного бюджету. Він є частиною проектної ідеї Плану реалізації 2018-2020 Стратегії розвитку Черкаської області – 3.2.3.

Очільник області Роман Боднар днями зустрівся з підрядником, аби обговорити календарний план виконання робіт. Він висловив переконання, що термінів вдасться дотриматися.

– Заклад існує 22 роки, час збільшувати потужності, бо потреба є, – наголосив Роман Боднар. – Зокрема у запуску пілотного проекту – Центру раннього розвитку, наданні консультативних послуг для педагогів та батьків дітей з особливими освітніми потребами з районів віддалених від обласного центру, здійснення комплексного обстеження дітей з інвалідністю тощо. Нині у закладі навчаються більше 100 діток із особливими освітніми потребами. Тому для них простір для розвитку та корекційно-реабілітаційної роботи – надважливий.

Заклад має кваліфікованих спеціалістів, однак відсутня необхідна повноцінна база, приміщення для роботи, додав він. Планується, що тут зможуть отримувати допомогу і консультування до 300 дітей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x