Триває ремонт автодороги у селі Софіївка Черкаського району

Триває ремонт автодороги у селі Софіївка Черкаського району

Продовжується поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Р-10 /Р-09/-Черкаси-Чигирин-Кременчук на ділянці км 28+800 – км 36+800 у селі Софіївка Черкаського району. Наразі підрядна організація проводить роботи із влаштування шару основи дорожнього одягу зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом та вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття. Ці роботи вже виконали на більшій частині цієї ділянки автодороги. Про це повідомляють у САД у Черкаській області.

Також підрядник завершив роботи із підсипання заниженого узбіччя та його укріплення, влаштовано частину з’їздів з автодороги.

На цій ділянці у рамках поточного середнього ремонту виконають комплекс робіт: посилення основи дорожнього одягу, укріплення узбіч, влаштування зупинкових та посадкових майданчиків, встановлення нових автопавільйонів громадського транспорту, влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетону на проїжджій частині, влаштування з’їздів з автодороги, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування металевого бар’єрного огородження.

Технічний нагляд за проведенням робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x