У Черкасах стартує реконструкція вул.Сержанта Жужоми

У Черкасах стартує реконструкція вул.Сержанта Жужоми

Уже скоро у Черкасах розпочнеться будівництво вул. Сержанта Жужоми. На реконструкцію цієї дороги, яка з’єднує вул.Героїв Дніпра та вул.Гагаріна, жителі Черкас, а особливо – мікрорайону Митниця, чекали давно. Про це повідомляють у пресслужбі міської ради.

Як повідомляють у департаменті архітектури і містобудування Черкаської міської ради, наразі вже визначений підрядник, який виконуватиме роботи – це ПП «Дорстрой». Він відомий черкасцям успішним втіленням проекту реконструкції вул. Героїв Дніпра і наразі працює над ремонтом вул.Сумгаїтської.

Що стосується вул.Сержанта Жужоми, за цим об’єктом наразі триває етап оформлення договірних відносин, після чого розпочнеться етап оформлення дозвільної документації. А вже після його завершення розпочнуться будівельні роботи. Міський голова Анатолій Бондаренко неодноразово наголошував, що вул.Сержанта Жужоми має стати не гіршою за вул. Героїв Дніпра.
Про деталі проекту розповів директор департаменту архітектури і містобудування Артур Савін.

«На вул. Сержанта Жужоми, яка станом на сьогодні майже непроїзна, планується в першу чергу побудувати нове асфальтне покриття, за конструкцією, аналогічною до вул. Героїв Дніпра. Також в складі реконструкції передбачене будівництво нових комфортних тротуарів і велодоріжки. А також освітлення, зупинок громадського транспорту і озеленення. Довжина ділянки реконструкції – 416 м. Ширина проїжджої частини становитиме 9 м, тут буде 2 смуги руху шириною по 3,75 м. На перетині із вул.Гагаріна планується облаштування кільця, яке повинне забезпечити безпечний рух автомобілів на даному перехресті», – говорить Артур Савін.

На реконструкцію вул. Сержанта Жужоми цьогоріч у бюджеті передбачено 7,6 млн грн. при загальній потребі 25 млн грн. Тому у першу чергу увагу приділять ділянці від вул. Героїв Дніпра до середини об’єкту, адже тут зовсім відсутнє дорожнє покриття. У департаменті архітектури сподіваються, що роботи будуть розпочаті вже найближчим часом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x