Ротарійці придбають рентген-апарат для санаторію «Руська Поляна»

Ротарійці придбають рентген-апарат для санаторію «Руська Поляна»

Із нагоди Дня медичного працівника Ротарі клуб «Черкаси-Центр» повідомляє про повне фінансове забезпечення гранту GG № 1985215 на придбання сучасного цифрового рентген-апарату Unimat Drad, виробництва JOSEF BETSCHART AG, Швейцарія для дитячого санаторію «Руська Поляна».

Орієнтовно обладнання поставлять та змонтують у вересні 2020 року.

Завдяки співпраці Ротарі клубу «Черкаси Центр» та санаторію забезпечено освоєння 3-х міжнародних грантів та успішне оперативне лікування 29 важкохворих дітей у Німеччині за попередні роки.

За допомогою Ротарі клубу «Черкаси Центр» та медичного діагностичного центру «ЛУР» у межах Програми «Переможемо туберкульоз разом» проведено 599 дітям санаторію безкоштовне обстеження (комп’ютерну томографію та ультразвукове дослідження). Вартість послуг становить 149 000 грн.

Ротарі клуб «Черкаси Центр» і надалі опікуватиметься дитячим санаторієм.

Ротарі клуб «Черкаси-Центр» щиро вітає колектив обласного дитячого санаторію «Руська Поляна» із професійним святом – Днем медичного працівника! Висловлюємо щирі слова подяки за вашу працю, професіоналізм, доброту та увагу до дітей.
Бажаємо, щоб у вашому житті було якомога більше радості, позитивних емоцій, натхнення на нові звершення! Нових перемог у досягненні вершин! Прийміть побажання міцного здоров’я та благополуччя вам, вашим рідним і близьким. Нехай збудуться всі ваші задуми, а віра й оптимізм завжди залишаються із вами! Низький вам уклін!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x