На дорозі Київ-Знам’янка завершують влаштовувати асфальтобетонне покриття

На дорозі Київ-Знам’янка завершують влаштовувати асфальтобетонне покриття

На трьох ділянках автодороги Н-01 Київ-Знам’янка у Городищенському та Смілянському районах підходять до завершення роботи з влаштування верхнього, фінішного шару асфальтобетонного покриття. Про це інформує САД Черкаської області.

На автодорозі Н-01 Київ-Знам’янка на ділянці км 183+717 – км 198+610 (у Смілянському районі) сьогодні завершуються роботи із влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття. На цій ділянці продовжуються роботи із укріплення узбіч, влаштування автопавільйонів, дорожніх знаків та розмітки.

На ділянці км 164+200 – км 176+000 автодороги Н-01 (у Городищенському районі) вже завтра, 20 червня, розпочнуться роботи із влаштування верхнього шару, наразі тут влаштовано верхній шар асфальтобетонного покриття лише 1/3 ділянки. На цій ділянці продовжуються роботи із укріплення узбіч, влаштування при кромкових лотків, бордюрного огородження.

На ділянці км 153+550 – км 163+650 (у Городищенському районі) роботи із влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття звершені, тривають роботи із укріплення узбіч, влаштування автопавільйонів, дорожніх знаків та розмітки.

Цього року буде відремонтовано та введено в експлуатацію 35,8 км дорожнього покриття на автодорозі Н-01 Київ-Знам’янка.

Контроль якості проведення ремонтних робіт здійснюється на всіх етапах поточного середнього ремонту спеціалістами Відділу якості, технічного контролю та нових технологій, Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x