Для дітей з прийомних сімей проведуть спортивне свято

Для дітей з прийомних сімей проведуть спортивне свято

Напередодні Дня захисту дітей, 29 травня, на території дитячо-юнацької спортивної школи з веслування (вул. Гагаріна, 5) відбудеться Спортивне свято для дітей з прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу «Здорові діти – здорова нація!». Захід пройде в рамках проведення «Олімпійського дня бігу» та з нагоди відзначення Дня захисту дітей. Про це «Новій Добі» повідомили у міській раді.
Організатори дійства – управління у справах сім’ї, молоді та спорту департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради та Відділення НОК України в Черкаській області. Учасники змагань – діти будинків сімейного типу та прийомних сімей м. Черкаси незалежно від віку та статі, мати, батько та представник команди. Змагатимуться дві команди: одна – сформована з дітей будинків сімейного типу; друга – прийомних сімей.

Види програм – перетягування канату, «літаючі тарілки», дартс, стрибки через велику скакалку, кегельбан, стрибки з мячем, веслування.

Переможців нагороджуватимуть грамотами департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради та спортивним інвентарем відділення НОК України в Черкаській області.

Програма фестивалю

14.00 – 14.30 – мандатна комісія

15.00 – урочисте відкриття

15.30 – 16.30 – спортивні змагання

16.40–17.30 – конкурси з веслування на воді

18.00 – закриття фестивалю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x