За «замінування» річпорту і ОДА неповнолітньому загрожує до восьми років за гратами

За «замінування» річпорту і ОДА неповнолітньому загрожує до восьми років за гратами

17-річний житель Черкас двічі протягом дня надавав неправдиві повідомлення про замінування. Під час обстеження зазначених об’єктів вибухонебезпечних предметів не виявлено. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.

22 червня до поліції міста Черкаси надійшов телефонний дзвінок з повідомленням про замінування. Телефонуючий зазначив, що заміновано річковий порт. На місце події було скеровано поліцію, рятувальників та медиків. Вибухотехніки та кінологи провели обстеження об’єкту, вибухонебезпечних предметів не виявили.

Не встигли правоохоронці завершити обстеження річкового порту, як до поліції надійшло ще одне повідомлення про замінування. Цього раз телефонуючий повідомив, що заміновано будівлю Черкаської обласної державної адміністрації. Всі екстрені служби були перенаправленні за новою адресою мінування. Працівників та відвідувачів установи евакуйовано. В результаті обстеження будівлі ОДА вибухонебезпечних предметів також виявлено не було.

В рамках проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що повідомлення про замінування було здійснено однією і тією ж особою. Якою виявися 17-річний місцевий мешканець. Зловмисника затримали в одному з районів міста Черкаси.

За невдалу розвагу молодику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Хлопця затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 259 Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x